Hvem er vi?

Om os

Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er drevet af et team af dedikerede medarbejdere der er med til at skabe en god oplevelse og service for alle vores besøgende og gæster i området.


Vi bor også en flok fast på gården og vi for følgeskab af skønne internationale frivillige, kunstnere og undervisere som kommer i kortere perioder. Alle der er her, og alle der har været her i løbet af rejsen, har på hver sin måde understøttet udviklingen af stedet og været med til at gøre det til det gården er nu.


Vores medarbejdere bidrager hver dag i forhold til stedets mange aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab, udvikling af events og festivaler og meget mere.


Som bredt fællesskab søger vi at skabe forandring og bringe stedets vision til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden på grund af visionen for stedet og fordi vi har lyst til at bidrage til en sundere jord og en verden, også for de fremtidige generationer.

Vores team

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner

Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i Italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.

Poul Kildahl

Ansvarlig for byggeprojekter og forskønnelse af området. 

Handy æstetiker med styr på de mange projekter der tager form på gården, både inde og ude. Poul har et fantastisk øje for indretning og han elsker materialer og genstande der emmer af sjæl og liv. 


Poul elsker naturen, stilheden og at fordybe sig i kreative processer.

Karsten Lundbek

Marketing- og eventkoordinator

Karsten er både handy, kreativ og elsker når strukturer fungerer og opgaver bliver sat i system til hjælp for alle.


Karstens passion er indretning og film som han dedikerer sig til både her og i sin fritid. Karsten drømmer om at lave små og store walk and tak turer rundt i området, det ser vi frem til bliver virkelighed.

Matilde Jacobsen

Bookingansvarlig

Matilde er ansvarlig for booking og koordinering af alle de mange arrangementer, kurser og retræter, der foregår på Himmelbjerggaarden. Det er også Matilde du møder på kontoret i vores åbningstider.


Matilde bor på gården. Hun elsker naturen, er en "urte-nørd" med passion for lægeurter, yogalærer og er i gang med en uddannelse som fitoterapeut.  

Alejandro Ariel

Visuel formidler og grafisk kreativ

Alejandro er en grafisk designer og illustrator. Han er ansvarlig for design og opdatering af vores hjemmesiden. Han arbejder også på vores brand profil, skiltning og visuelle overblik over Himmelbjerggaarden.


Han elsker at leve omgivet af naturen, og han har også en passion for håndværk, især arbejde med træ og læder. Han taler flydende spansk og taler også engelsk og italiensk. Han er stolt af sine argentinske og italienske rødder.

Alecsandra Cucu

Ansvarlig for retræte bygninger

Man kan både se og mærke når Alecsandra har klargjort vores smukke bygninger. De både stråler og der er kræset om detaljerne så gæsterne føler sig velkommen. Alecsandra er både effektiv, kreativ og elsker når det hele fungerer for alle de mange gæster i området.

Køkken team

Kok og køkken ansvarlig

Helene leder teamet og er vores hjertevarme kitchen mama, der i samarbejde med sit team forstår at skabe et himmelsk rum og mødested for gårdens gæster. Hun smitter med sit nærvær og gode humør, værner om kvaliteten af maden og sætter økologi, bæredygtighed, sæsonmad og lokal produktion højt, når hun udfører sin magi i køkkenet.

Torben Erik Larsen

Hustømrer

Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af hans talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1. sal på hovedbygningen.

Brian Østergård

Bygningsansvarlig og teknisk afdeling

Fantastisk håndværker med styr på de mange bygninger og installationer. Brian sætter struktur bag driften af vores store område og er med til at sikre at alle faciliteterne fungerer.

Sakshin Necula

Have og handyman

Sakshin spreder god energi hvor end han kommer frem og han har været en del af gården siden 2017. Du ser ham ofte suse rundt i området på rulleskøjter, mens han løser diverse små opgaver inde og ude.


Sakshin elsker at dedikere sin tid til haverne i området og den store skovhave. Om efteråret sanker han urter og svampe i området og han kender alle hjørnerne på gården.