Ancient Future ArtWalk

Ancient Future ArtWalk

Eksperimenterende kulturoplevelse, en ArtWalk med installationer, der bindes sammen i en samlet fortælling. Du finder værkerne rundt omkring i det naturskønne område på Himmelbjerggaarden.


ArtWalken er under udvikling og besøgende er velkommen til at gå en tur rundt i området og blive inspireret af værkerne


Ancient Future ArtWalk-guide


Materialet til ArtWalken og guiden, der beskriver installationerne, ligger lige nu kun på engelsk. Vi arbejder på en dansk udgave snarest muligt.


ArtWalken er "The beginning", og området udvikler sig løbende. I slutningen af juni 2022 blev kunstner Knud Buhls værk HÅB sat op og indviet.

ancient future folder v1.1
ancient future folder v1.12
ancient future folder 1

Artikel om Ancient Future ArtWalk fra Midtjyllandsavis juli 2021.

FN's 2030 Verdensmål handler om, at verden skal transformeres – ikke blot forandres. Vi skal ændre grundsyn, holdning, vaner og handlinger på mange måder og områder.


- Steen Hildebrandt

Aslaug Færch Johnsen var med til at udvikle den oprindelige Ancient Future performance i 2019. Denne gang er Ancient Future ArtWalk udviklet i samarbejde med danske kunstnere og et fællesskab af ildsjæle, hvis passion og begejstring er så levende, at et besøg i området uundgåeligt vækker tanker om nye måder at se og være i verden på.


Intentionen er at undersøge kunsten i rollen som formidler, og hvordan deltagende kulturoplevelser kan være et led i at røre os mennesker så dybt, at vi åbner for transformationen!


"Join the experiment" ved at efterlade dine refleksioner om oplevelsen, værkerne og de frø, der bliver næret i dig. 


Der står en kasse til refleksioner ved indgangen til The Great Hall


Tak for hjælpen!

Fra performance til ArtWalk i naturenAncient Future – Seeds of a new civilization er inspireret af performance-forestillingen af samme navn, skabt af den amerikanske kunstner Dana Lynne Andersen.


Forestillingen blev fremvist på konferencen Climate Change & Consciousness, der blev afholdt i april 2019 på Findhorn Foundation i Scotland. Til konferencen samledes stemmer som Vandana Shiva, Charles Eisenstein, Bill McKibben og 350 deltagere fra alle kroge af verden for at tale om de enorme udfordringer, vi står overfor som folk, og hvordan vi navigerer i en verden i forandring. 


Se den korte 'behind the scenes'-film og hele forestillingen her! Du kan også læse mere om Danas tanker og udviklingen af Ancient Future - The performance

Læs mere om Dana Lynne Andersen og Awakening Arts Academy:


danalynneandersen.com & awakeningartsacademy.com

Oplevelsen


tilbyder noget

for både


hjerne

& hjerte


for store & små

nysgerrige spirer


God tur!