Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørs faciliteter og værelser til overnatning er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer og festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

Årstidsfejring  Tak for et smukt år.


EarthWays inviterer i samarbejde med

"Netværk for regeneratorer" i Jylland til

fejring af vintersolhvervet d. 21. December fra kl. 14.30 til ca. 21.00. 


Tilmelding inkluderer kaffe, te & kage. Læs mere om programmet og hvad du skal medbringe her.


Vi glæder os til at markerer årstidens

skiften sammen!


Book din plads her: Billetter


Der er mulighed for at booke et værelse, hvis du har lyst til at overnatte på Himmelbjerget. 

Tilbagevendende Events

Naturens Grundlovsmøde på gården


Søndag d. 2. juni 2024, kl. 10 - 16.30 

EarthWays og Himmelbjerggården inviterer til et fælles forum på Himmelbjerggården. 


En dag hvor vi sammen vil reflektere og samtale om en ny vej fra Blicher og Grundtvig til Gaia, og om hvordan vi sammen kan tage de første skridt mod formuleringen af en Naturens Grundlov og et lovgrundlag, som kan indskrives i grundloven og medvirke til at sikre en forståelse af, at de beslutninger,som vi tager som mennesker også berører og har konsekvenser for de dyr, insekter, fugle, fisk, træer og floder, vi deler habitat med samt for kommende generationer.


Tilmelding inkluderer kaffe, te & kage på dagen. Medbring madpakke / ret til fælles frokost

EarthTalks - næste samtale i februar 2024


- En samtalerække om regeneration af vores ydre og indre natur

EarthTalkser en samtalerække om regeneration af vores ydre og indre natur, som EarthWays afholder på Himmelbjerggården. Den første gæst i EarthTalks var Laura Storm, anden gæst var Rune Engelbreth Larsen og nu er programmet for 2024 ved at tage form.


Vi glæder os til flere inspirerende samtaler.

|MAND21 - Summer gathering


Datoerne for 2024 er 20-23. juni. Køb billet og læs mere her: mand21.dk


Mand21 er en årlig samling af 150 mænd. En weekend hvor vi træder ud af hverdagens hamsterhjul, forventninger og forpligtelser. To dage hvor du får mulighed for at dykke ned i spørgsmål som: Hvad længes du efter? Hvad holder dig tilbage? Og hvor finder du modet og kraften til at tage det næste vigtige skridt i dit liv? Det kan være ifht. dit arbejdsliv, din fritid, dit parforhold og i din rolle som far (hvis du har børn).


Mand21 er en pause fra hamsterhjulet. Et afbræk fra hverdagen. En weekend hvor du får mulighed for at mærke efter: Hvad længes du efter? Hvad holder dig tilbage? Hvad er du bange for? Hvilke skygger har du? Hvordan selvsaboterer du? Hvilke styrker og kvaliteter besidder du? Hvor finder du mod og kraft til at tage det næste vigtige skridt? Og hvad gør du, når hverdagen melder sig?

|NORDISK PERMAKULTUR FESTIVAL, 1 - 4. AUGUST 2024


Læs mere og book din billet: flojgaard.dk


Nordisk Permakultur Festival vender tilbage! Vi fortsætter de aktive naturfestivaler med dette års Nordiske permakulturfestival.


I samarbejde med Det Plantebaserede Permakultur Landbrugsfællesskab, Permakultur Danmark og Permakultur Norden og EarthWays inviterer vi ind til fire dage med praksiserfaring, naturgenopretning, fest, marked og musik.

|THE TRIBAL VIBE FESTIVAL


Datoerne for 2024 er 7 - 14. juli. Du kan købe billetter og læse mere på: thetribalvibe.com


The Tribal Vibe Summer Festival vender tilbage! Efter sidste års sitrende succes af en festival er vi begejstrede over igen at danne ramme om personlig og relationel udvikling.


Omdrejningspunktet for de mangeartede workshops vil i år være en undersøgelse af og leg med at skabe forening mellem polariteter i os selv, mellem hinanden og i den omgivende Verden.

|PDC Permakultur Design-Certifikatkursus 

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?


Vi tilbyder den traditionelle 72 timers PDC og i denne udgave er der både undervisning online og praktiske dage hvor vi samles og arbejder med konkrete projekter.

Læs mere på floejgaard.dk.