Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørsfaciliteter og værelser til overnatning, er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer & festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

Kommende events & begivenheder

|Inner peace concert - 20. August, kl. 15-17


For første gang indtager Sudha scenen på Himmelbjerggaarden. Med sin himmelske stemme vil hun føre os ind i en musikalsk verden af sange, chants og mantras fra forskellige kulturer og spirituelle traditioner. Kom, lyt og syng med, når vi åbner et kærligt og fredfyldt rum i det grønne.

Vi serverer en kop varm chai til alle koncertgæster.

Café Himmelsk har åbent på dagen kl. 10-16, hvor du kan nyde en delikat frokost og en velbrygget kop kaffe inden koncerten. Der er servering i den grønne have, drivhuset eller i de stemningsfulde cafélokaler. Koncertbillet: 125,- inkl. chai

Website is www.sudhasong.com and Facebook and instagram are both @sudhasong. See more here: https://www.youtube.com/c/sudhasong/videos

|Dans 5Rhythms® med Laila i efteråret


5Rhythms® med Laila W. Nissen kommer igen på Himmelbjerggaarden fire søndage i efteråret 2022!

Vi åbner et rum, hvor du kan forbinde dig med kroppens intelligens, udtrykke sjælens længsel og mærke friheden til at være dig.

Vi glæder os til at danse sammen og knytte bånd over en kop te & snacks i vores smukke Café Himmelsk.

Caféen har åbent på dagen fra kl. 9.00-17.00, hvor du er velkommen til at nyde et velsmagende måltid før eller efter arrangementet.

Læs mere om 5Rhythms® her

Program for dagen:
12.30-14.30: Fælles dans guidet af Laila.
Derefter serverer vi te & snacks.

Billetpris:
Dans inkl. te & snacks: 200 kr. (følg knapperne med datoer for billetkøb).

|Ry Fortællekreds: Mellem gråd og latter - fortælling og liv - 3/9-2022 kl. 13.30-20.30


En dag for alle der holder af fortælling – sang og musik og gerne vil inspireres og udfordres.

Ry fortællekreds fejrer deres 20 års jubilæum på Himmelbjerggaarden kl. 13.30-18.00 med mulighed for efterfølgende spisning kl. 18.15-20.30.


Alle er velkomne!


Tilmelding senest d. 25. august 2022

|Landsbykonferencen 17/9 - 2022


Landsbykonferencen er arrangeret af almindelige borgere fra nogle af de 42 landsbyer, der er i Skanderborg Kommune. Formålet er at sætte landsbyerne på dagsordenen og få øget fokus på, hvordan vi kan arbejde i og sammen med Skanderborg Kommune. Programmet for dagen afspejler, hvordan de små landsbysamfund i dag må tænke ud af boksen og indgå i tværgående samarbejder om alt fra klimatilpasning til byudvikling, bæredygtighed til sundhed.


Du behøver ikke have det sorte bælte i lokal frivillighed for at deltage - konferencen er for alle interesserede - dog er der kun 100 pladser.

|PDC Permakultur design certifikat kursus Udsat til foråret 2023. 

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?

|Dannelse til tiden - en workshop om bæredygtig dannelse 7/10 2022 kl. 9-16


Hvordan omsætter vi vores viden og værdier til en bæredygtig praksis? Hvordan gør vi børn & unge - og os selv – handlekompetente, så vi både kan plante træer og håb?

For Grøn omstilling, klimakrise, affaldssortering osv. kan IKKE reduceres til teknik og viden. Det handler om dannelse - dannelse til tiden.

Jeppe Graugaard & Lone Belling inviterer til en workshop på Himmelbjerggården med oplæg, refleksion og praksis for at udvikle et dannelsesbegreb, der kan gribe og begribe, hvad det er, tiden kalder på. Vores bud er BÆREDYGTIG DANNELSE - hvad er dit?

Faste arrangementer

| Yoga hver mandag


HATHA YOGA v. Katja Kirk

Halvanden times yoga med nænsomme og dynamiske yogaøvelser, hvor der er tid til fordybelse - til både at gøre og være.

Undervejs inviterer vi både åndedræt, lyd og dufte ind til at hjælpe med at afbalancere og slippe.

Alle kan være med på holdet. Der vil være noget for alle niveauer. Undervisningen er en blanding af Katjas yoga-erfaringer gennem tiden og dét, som kalder i hjertet lige nu, det som inspirerer!


Pris: 120 kr. pr. gang, 400 kr. pr. måned.

Tid & sted: mandag kl. 16.30-18.00 i Babushka


For spørgsmål kontakt Katja Kirk på tlf.: 20775594.