Café Himmelsk

Café Himmelsk

Lørdag-søndag 10-16

Træd ind i eventyret

I ly af bøgeskovens grønne blade

Tag det hele ind

og nyd stemningen

på det himmelske bjerg


Næring der vækker sanserne og minder kroppen om sin skaberkraft


Smag på livet

og læn dig ind i hyggen

For hele familien


Café Himmelsk er åben lørdag-søndag kl. 10-16 samt ved særarrangementer. Der er god chance for at få en kop varmt eller lidt til ganen i vores udvidede åbningstider, når sæsonen for alvor sætter ind. Ring gerne på dagen for at høre, om vi har ekstra åbent! 


Med inspiration fra køkkener rundt om i hele verden og med generationers rødder i søhøjlandet åbnes caféen dette år af Louise, som glæder sig til i samspil med sine hjælpere, naturens gavebod og alle jer gæster at samskabe et magisk mødested, hvor næring får en helt ny betydning. Her næres både krop, sjæl og sind. Er det de skønne omgivelser med de smukke, gamle bøgetræer og solens spil mellem grenene eller lydene af forårets fugle, der nærer dig i dag? Eller er det den skønne velsmagende mad, som fortæller historien om, hvordan lokale og bæredygtige råvarer anvendes i det kreative fusionskøkken, hvor vores erfaring fra et langt liv med sund ernæring kommer i spil? Eller måske næres du af snakken, du får med en god ven over en velafstemt cappuccino. 


Vi serverer økologisk mad, meget er produceret lokalt, næsten alt er hjemmelavet, og hovedingrediensen er kærlighed. Køkkenet laver desuden forplejning til møder, kurser og retræter på gården. 


Der er god plads på gården, der er servering både indenfor i de smukke lokaler og i haven.  


Du finder os her - Tlf. Nr.: 81919528 

Himmelbjergvej 11, 8680 Ry - Caféen har indgang fra haven, som du finder ved at følge den flis-belagte sti fra den nye parkeringsplads nær Himmelbjergvej. Du er også velkommen til fods eller på cykel!


Ofte stillede spørgsmål...

CAFE & TAKE AWAY


Er der forskel på hvad jeg kan købe i henholdsvis café & take away?

Nej, du kan få præcis det samme, vores take away er for dig, der er på farten og vil have frokosten med hjem eller ud i skoven på picnic. Cafeen er for dig, der ønsker at spise din frokost i vores hyggelige cafe eller i haven.

PARKERING & HUNDE


Der er gratis parkering for dig som gæst på Himmelbjerggaarden, brug parkeringspladsen ved indkørslen på Himmelbjergvej.


Hunde er velkomne udenfor, men ikke indenfor i cafeen og butikken. Hunde skal holdes i snor af hensyn til Himmelbjerggaardens dyr.

BUTIK


Har butikken samme åbningstider som cafeen?

Nej, butikken har sine egne åbningstider, følg med her på siden og på vores sociale medier for at se åbningstiderne.


Hvad kan jeg købe i butikken?

I butikken har vi økologiske delikatesser bl.a. mjød, øl & chokolade.


Vi har desuden olier, sæber & cremer til hud og hår, samt et kurateret udvalg af Boho 2nd hand tøj.


Desuden har vi lejlighedsvis shamanistiske rammetrommer, rasler mv.

Boutique Himmelsk


Når vi er ude at rejse, tager vi ofte et lille stykke af det med os hjem. Det minder os det vi har oplevet og gerne vil bringe med, ind i vores hverdag.


Vi håber, at I vil tage et lille stykke af Himmelbjerggaarden med hjem som en påmindelse om, hvordan du vil gøre en forskel.


Vores egen yndligshelsekost & delikatessebutik

alt fra lækre hudprodukter og smykker til røgelse, krystaller, mjød & chokolade