Event & festival

Events og Festivaler midt i naturen

Himmelbjerggaarden er et Nordisk inspirationscenter for bæredygtig udvikling.

Vi vil gerne udforske nye måder at leve på & inspirere omverdenen til bæredygtig levevis i samspil med naturen.  

Himmelbjerggårdens mange faciliteter udlejes til aktiviteter, der understøtter og taler ind i visionen bag Himmelbjerggården, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling.  


Det kan være kulturelle arrangementer, konferencer, festivaler, markeder osv. hvor mange samles og der er fokus på fællesskab, vidensdeling og nærvær. 


Hvis dine aktiviteter resonerer med vision, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om de mange muligheder.

| Gymnastiksalen


Himmelbjerggårdens store gymnastiksal rummer op til 150 personer. Der er garderobe, toilet og badefaciliteter i bygningen, samt rum til opbevaring af kulisser og lign.  Bygningen rummer værelser, som kan bruges til overnatning, øvelokale e.l. 1. sal rummer et mindre fitnesslokale, der har udkig ned i salen.


Salen skal tænkes som et ”rent lærred”, hvor man kan bruge sin kreativitet og skabe rammerne for sit arrangement, konference, foredrag, forestilling, koncert, cirkusskole, festival, marked mm.


Leje af -gymnastiksalen fra kr. 5.510,- inkl. moms pr. dag


| Bålhytten & Naturen


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til events og samlinger af forskellig slags. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Området er egnet til festivaler og udendørs events, hvor faciliteterne kan tilpasses med store telte, udendørskøkken, scene med lydudstyr, campingområde, hængekøjehotel og meget mere. Udendørsarrangementer kan kombineres med undervisningslokaler og overnatning inden døre. 


Leje af Bålhytten fra kr. 595,- inkl. moms pr. dag