Faciliteter

Unikke rammer i den smukkeste natur

Himmelbjerggaarden råder over helt særlige og æstetiske rammer for virksomheder og behandlere. Vores smukke bygninger og udeområder egner sig både til afholdelse af kurser, events, festivaler og retræter.

| Vi elsker at samarbejde


Vores lokaler og faciliteter udlejes til virksomheder, organisationer og undervisere.


Som lejer af kursuslokaler har du stole, borde og whiteboard til fri afbenyttelse - nogle lokaler har lydudstyr. Projektor, flipover og andet udstyr, der kan lejes separat.

| Erhvervsleje

| Retræte- & Kursusfaciliteter


Himmelbjerggaardens bygninger Bines Hjem og Gammelgaard tilbyder helt unikke rammer for dit arrangement. Naturskøn beliggenhed, enkel indretning i nordisk minimalistisk stil med alle moderne kursusfaciliteter til din rådighed.


Leje af hele bygninger fra:  6.300,- kr. inkl. moms pr. døgn.


Har du brug for forplejning til dit arrangement, laver vores køkken det lækreste, nærende vegetariske mad, selvfølgelig økologisk. 

| Mødelokaler & erhvervskontorer


I hovedbygningen har vi kontorer og mødelokaler til erhvervslejere kun 30 minutter fra Aarhus, og 20 minutter fra Skanderborg og Silkeborg.


Hovedbygningen rummer mange lokaler af forskellig karakter.


Pris fra 400 kr. inkl. moms for 1/2 dag. | Events & Festivaler


Området er egnet til festivaler og udendørs events, hvor faciliteterne kan tilpasses med store telte, udendørskøkken, scene med lydudstyr, campingområde, hængekøjehotel og meget mere.


Udendørsarrangementer kan kombineres med undervisningslokaler og overnatning inden døre. Få overblik over Himmelbjerggaarden her

| Forplejning


Vi laver vegetarisk og overvejende økologisk/biodynamisk mad med fokus på årstidens produkter købt eller dyrket lokalt, eller fra egen produktion. Vores vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg.


Måltiderne tilberedes for at give den optimale nydelse for smagsløgene og næring for vores krop. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i det vores organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler og vitaminer mm. for at give dig som gæst en helhedsoplevelse.